1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

DIN HUND SKAL VÆRE TRYG

Vi tilbyder

Stedet vi valgte, ligger langt fra vej, støj og andre huse. Pensionen ligger helt op til Hastrupskoven tæt ved Udby/Bårse med fantastisk dejlige naturomgivelser. Hundepension-Passion er stedet for din hund, hvis du ønsker tryg og kærlig pasning. Baggrunden for at starte en hundepension ligger i ordet Passion. Hundepension-Passion har erfaring med hunde i gennem 40 år.

Ophold

DKK 160

Den nyrenoveret hundepension er åbnet juni 2018 Booking: 30306008 - 60190375, eller hundepassion@gmail.com Afregning sker i forbindelse med afhentning, her kan betales med Mobilepay til nr 72180, skulle du ikke have Mobilepay kan du indbetale på konto nr. 6771 5387481, husk at påføre hundens/hundenes kaldenavn. Medbring venligst skærmprint på smartphone eller evt. print af kvittering. Mobilepay til nr.: 70180. Aflevering samt afhentning SKAL ske i tidsrummet 9.00 - kl 10.00 eller 16.30 - kl 17.30 Der kan være ændringer i åbningstiderne omkring Jul/Nytår og andre Helligdage.

Enetimer - Schweiss

Pris efter aftale og forløb

Hundetræning tilbydes: lydighed schweisstræning jagt og marktræning fældning af fugl. Pris aftales ved personlig henvendelse. Mobil 60190375

Specielle behov - Dagpleje

Pris efter aftale og forløb

Dagpleje Aflevér morgen afhent aften Aktivering efter din instruktion Kærlig pleje

Specielle behov

Motion og Jagt

Pris efter aftale

Valg af hundetype og hunderace samt tilrettelæggelse af hundens træning bør tage udgangspunkt i de jagtformer, man dyrker eller agter at dyrke. Hos Hundepension Passion ved vi at det anbefales at jagthunden får en god og afvekslende motion, som kan bestå af at hunden kan løbe frit på områder uden vildt, samt at hunden kommer retur ved tilkald. Hvis du har behov for træning af din hund kan det også indbygges i opholdet. Hundepension Passion er passioneret omkring vigtigheden af at man passer på sin hund, samtidig med det er også vigtigt at man forbereder hunden fysisk til jagten.

Lydighedstræning

Pris efter aftale

Al lydighed starter med at kunne kommunikere med sin hund. Når din hund bliver passet af os i Hundepension Passion, starter vi altid med at lære og forstå din hund. Samt give din hund lov til at lære os at kende for at hunden føler sig tryg i pasningen. Uanset om du vil lærer din hund at sidde eller andet, er du nødt til som en begyndelse at have en god kontakt med din hund.