1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Hvem er vi

01

Ophold trygt og rent

Vi holder rent så vi forhindrer mider og andet utøj. Hos os er overfladener rene så jeres hund også er glad og tilfreds under sit ophold.

02

Ernæring

Hvis der ikke ønskes foderskifte, medbringes eget foder opdelt i portioner (vi fodrer 2 x dagligt) + nogle ekstra portioner, for en sikkerheds skyld, rejsen kan være forsinket, osv. samt Lidt "lækkert-guf" som vi kan tilsætte din hunds foder, hvis din hund er vant til dette. Tæpper eller "hundehåndklæde" kan medbringes. Hvis intet medbringes, får du tilbudt et standard (gråt) hundetæppe til indkøbspris. Du kan naturligvis tage tæppet med hjem efter ophold eller vælge at kassere det. Plastkurv udlånes fra pensionen, med mindre dette ikke ønskes. Vand/madskåle skal ikke medbringes.

03

Vaccinationer

2. Vaccinationer: Din hund skal være vaccineret og attesten skal medbringes hver gang. For hunden: Vaccinationen må max være 3 år Paraplyvaccinationen- beskytter mod hundesyge, parvovirus og hepatitis, men kun mod Parainfluenza og leptospirose i 1 år. Stemplet hedder Nobivac DHPPi Vet, eller tilsvarende produkt.

04

Dyrlæge

Bliver din hund syg eller kommer til skade under opholdet og vi skønner, at behandling er nødvendig, kontakter vi dyrlæge/dyrehospital for undersøgelse og behandling. Dokumenteret udgifter i forbindelse med behandlingen påføres efterfølgende regning for pensionsopholdet. Har din hund behov for medicin under opholdet, skal dette oplyses ved bestilling af opholdet, og der skal medbringes en udførlig behandlingsplan ved indskrivningen. Kontaktoplysninger på behandlende dyrlæge skal ligeledes være tilgængelige.

Første hjælp

Første hjælp

Førstehjælp til den firbenede. Vi har taget alle forholdsregler for at din hund er sikker. Men har samtidig. Forberedt os så grundigt som muligt. Det betyder, at vi kan give hunden sin fulde opmærksomhed, uden at føle afmagten ved, ikke at kunne slå til. Der er mange grundregler ved førstehjælp, og vi er certificeret. Men først og fremmest kan vi bevare roen og overblikket.

Ansvarsforsikring:

Ansvarsforsikring:

Din hund SKAL være ansvarsforsikret og gerne sygeforsikret.

Medarbejdere

Nina

Nina

Senior medarbejder

Bo Christensen

Bo Christensen

Ejer, hundetræner

Hvad siger vores gæster

" Alfred, har haft et dejligt ophold hos Hundepension Passion. Ligesom derhjemme har han ligget i sofa. Fremfor alt har han ikke været alene. Der var også rig lejlighed til at løbe og snuse på det store grønne areal. "

-- Alfred – Cocker Spaniel, 2 år

" Lille Vilma har haft en fest, som byhund nød hun at løbe i haven. Vi kunne se at Vilma havde tillid til Bo og Nina, da hun blev hentet. Vi kommer helt sikkert til at bruge Hundepension Passion igen. "

-- Vilma, mix-terrier/puddel

" Vores hund havde aldrig været på hundepension før, så vi startede med et ”prøvedøgn”. Nina og Bo foreslog at det var en mulighed for at lære hunden og stedet at kende, og for at Happy oplevede, at han bliver hentet igen. Det var ikke nødvendig at hente Happy efter 1 døgn. Vi er lykkelige for at vores hund er tryg, når han er hos Nina og Bo "

-- Happy, Labrador – 6 år